Even laden ...

Tips & FAQ

Vragen die klanten vaak hebben, de eerste vraag komt het meest voor

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie / service?

Wij repareren meestal binnen de zelfde dag tot  2-3 dagen,  (afhankelijk van beschikbaarheid van onderdelen indien nodig). Als we onderdelen moeten bestellen, kunnen we deze de volgende dag normaal afleveren. We realiseren ons hoe moeilijk het is om zonder uw smartphone of computer te zijn en we zullen altijd proberen het zo snel mogelijk af te krijgen.

Hoeveel kost een reparatie?

Wij zullen u altijd een vaste prijs voor de reparatie aanbieden, bijvoorbeeld als uw laptopscherm moet worden vervangen, geven wij u een totale prijs voor het werk voordat u begint. In het geval dat we eerst een diagnose moeten stellen van de storing, berekenen we €30 arbeid die niet wordt verleend als je doorgaat met de reparatie. We willen niet dat je voor onaangename verrassingen komt te staan; we willen dat u precies weet wat uw reparatie zal kosten voordat we het werk afronden.

Kun je gebarsten / beschadigde laptopschermen vervangen?

Absoluut, wij repareren laptopschermen de hele tijd en het is veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe laptop. Neem contact met ons op voor een snelle offerte, we hebben de meeste laptopschermen op voorraad en kunnen uw scherm normaal dezelfde dag vervangen!

Ik maak me zorgen om mijn gegevens, is het veilig?

We zullen altijd zorgvuldig omgaan met uw gegevens. We houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en alle gegevens die we bewaren, worden strikt vertrouwelijk behandeld. We werken voor een aantal lokale bedrijven, waaronder advocaten en high street shops, en begrijpen hoe belangrijk persoonlijke gegevens zijn. Alle klantgegevens die worden opgeslagen, worden altijd opgeslagen met een wachtwoord en gecodeerd. We adviseren u altijd om, indien mogelijk, een back-up te maken van alle gegevens op uw computer voordat er werkzaamheden worden ondernomen en we kunnen indien nodig eventuele back-upopties met u bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

  Book an Engineer

  Collection Day
  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Maak een afspraak